Blog

Weboldal készítés ma, Weboldal fordítás holnap

Mindannyian tudjuk,hogy mennyire fontos egy mai vállakozás életében az online megjelenés, az ügyfelek azonnali tájékoztatása, elérése.

Ahhoz,hogy megfelelő módon működjön a vállalkozásunk online és látogatóink is legyenek weboldalunkon, érdemes szolgáltatásunk bemutatását részletekbe menően megfogalmazni. Ezt nevezik tartalom marketingnek,ugyanis ez az amiből jelenleg az organikus találatokból élő weboldalak élnek.

Mi is pontosan az organikus találat? A Google keresőben természetesen módon elfoglalt pozíciónkat nevezzük,anékül,hogy fizetnék hírdetésekért.

Manapság egyre több cég foglakozik kereső opimalizálással, szövegírással és weboldalak linkjeinek építésével.

A hitelesfordító munkája ebből a szempontból azért fontos,mert számos olyan cég létezik,akinek ügyfelei nem csak egy adott országól érkeznek. Mivel a világon legjobban elfogadott,nemzetközi kommunikációra és alkalmas nyelv az angol,így célunknak azt választottuk,hogy segítjük a magyar vállakozások online megjelenését idegenyelven,ezáltal is elősegítve a hazai ipar fejlődését.

Fő tevékenységeink közé tartozik weboldalak szövegének lektorálása, weboldalak fordítása, angol nyelvű tartalom készítés és blogok írása az adott témában.

Továbbá vállalunk weboldal ÁSZF fordítást,szerződést fordítást és egyéb jogi szövegek szakfordítását.

 

Amennyiben további kérdései lennének, esetleg ajánlatot szeretne kérni weboldal fordítására, keressen elérhetőségeink egyikén.

Tel.: +36 30 768 3550

Email: info@hitelesfordito.hu

Web:  https://hitelesfordito.hu 

 

“Translation is large window, opening you other worlds”